Tanken

Så vad är då tanken med det här?

Det är just det som är problemet. Det finns ingen enhetlig tanke. Jag har under lång tid funderat över att styra upp lite mer konkreta projekt, inriktade på något specifikt. Eftersom jag fortfarande inte kommit fram till något så får det bli så här istället, tills vidare.

Jepp, bloggar känns något uttjatat vid det här laget, men de har sina styrkor. Framförallt slipper jag på förhand tänka ut vilket innehåll jag ska fylla den med. Jag behöver inte ens hitta på någon bra adress! Eftersom de flesta projekten jag tänkt mig ändå går att spåra tillbaks till mig finns det ingen anledning att försöka vara anonym. Det blir då ganska uppenbart att använda det namn som morsan, chefen och skattemyndigheten redan är vana vid.

Vad är det då för projekt jag nämner?

Till att börja med att nå ut med musiken. Både för mina två band och personligen. Grundtanken där är att komma igång med att spela ute igen. Det kommer förmodligen kräva fler och bättre inspelningar såsom låtar. Helst vill jag dessutom styra upp både inspelning och mixning själv. Vem sa att det skulle bli lätt?

Det andra stora är att hitta ett vettigt format att nå ut med mina bilder. Rent av ett vettigt sätt att sporra mig att fota mer. Nu menar jag inte att fota kattungar eller folk på stan, utan mer genomtänkta bilder med ljussättning och allt vad det innebär. Inte för att det på något sätt utesluter kattungar eller folk på stan.

Jag kommer säkert passa på att klämma in spontana reflektioner över både sånt som stör mig och sånt jag gillar, men något annat hade nog ingen trott…

Annonser

One Response to Tanken

  1. stormhierta skriver:

    Hej Tomas! Jättekul att se att vi har lyckats inspirera en kreatör att sätta igång. Gå gärna med i vårt Community där du kan möta andra kreatörer, diskutera idéer, få hjälp eller kanske hjälpa någon annan och skapa nya kontakter.

    En blogg är också en bra start eftersom den är enkel att komma igång med och man därmed etablerar början till en webbnärvaro. Länka gärna till var man kan ladda ner din musik direkt från bloggen (ett tips) samt visa upp dina bilder lokalt.

    Hoppas att få se mer av dig i framtiden!

    /Andreas Rönnqvist

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: